Fredag 24-04-09

Vilken dag!
Började kl 10 idag väldigt skönt med idrott. Idrotten slutade kl 11,30 och med det så slutade typ jag skolan. Var välidgt go mat i skolan idag Vi fick ris och kycklingnuggets mums.
Fast men dag slutade ju inte där egentligen för kl 14,30 så skulle jag ha special idrott. Vi var 3 st på den. Hade lite mer en en timmes träning. Efter den så hade jag träning med TFK Jag var ju slut i benen på träningen men gjorde så gott jag kunde ändå och nu har jag hamnat här efter träning, är skit trött som tur har jag inte hört om det händer något idag.

Puss och kram Daniel ©

Torsdag 23-04-09

Idag är det Torsdag. Hade skola som vanligt. På omvårdnaden så redovisade vi lite om diabetes och det är det som kommer på diabetes provet som vi ska ha på onsdag. på engelska så såg vi på filmer som vi har gjort. Eric som var i min grupp gick ut när det var våran film. Vilken liten fegis han va hehe.

Idag så har man hunnit att vara med att vara istan och beställa bilder som jag har tagit.
 Vad jag längtar till sommarlovet nu asså.

ha det bra
puss och kram Daniel ©

Future cup 11-04-09

Idag fick jag gå upp ca kl 6,30 för kl 8,30 hade Robert samling (bror) för han skulle ner till GBG och spela cup. Första matchen gick kl 9,40 mot köpenhamn. Där spelade dom 0-0. Nästa match dom skulle spela så var det kl 17,15. Så det blev en hel del väntan. Den matchen förlorade dom med 9-1 fast då möter dom sveriges bästa 94:or.
Vad gjorde jag då under tiden. Jo jag gick och tittade lite i affären, men hittade inget. Sen gick vi förbi gammal ullevi där IFK mötter Djurgården. Jag kan bara säga att IFK hade tur. Nä vi var där så såg vi poliser som tog djurgårssuppotrar.
Det va det jag typ gjorde när jag väntade på att dom skulle spela nästa match





Puss och kram Daniel  ©

Gekås 09-04-09

I torsdag så åkte jag till Ullared och shoppade. Hittade faktist den hel den till mig, brukar inte inte göra det. Jag har också hört att dom ska spela in en serie av Gekås. När jag var där så tv2 Danmark och spelade in.
Det hände faktist inte mkr mer under dagen.

Bland annat det här!

  


Sova!

Nu ska jag strax gå och sov men ska bara skriv ett inlägg. Vi förlorade DM matchen mot alingsån förrut med 3-1 dom va duktiga fast dom hade en spelare utvisad.
Imorgon så åker jag till ullared och shoppar. Får se vad man hittar där då.
är nog bäst att jag går och lägger mig så jag orkar imorgon.
God natt på er

Daniel ©

Onsdag 08-04-09

Japp snart ska man gå till vårdcentralen och prata om min allergi. Kl 16 ska jag åka till Hol och spela match, har DM match mot Allingsås idag.
Önska mig lycka till.


Tisdag 07-04-09

Andra dagen in på påsklover. Undra vad som händer idag då. Just det, ska ju träna sen. Hoppas det bara går bra för min vadd. Har ju DM match imorgon, om man nu är utagen till matchen.

Det är ju inte så långt kvar till sommarlovet nu. Hoppas att man får sommarjobbet på NÄL som man sökte till. Men annars får ju jag ett från skolan fast det är ju bara halv tid, kanske inte så roligt. Men pengar är ju pengar.
Nä nu får ni ha det bra i det fina vädret.

Puss och kram Daniel ©


Måndag 06-04-09

Härligt väder vi har fått nu!! jag va ute på en promenad, så jag tog med mig min kamera och tog några finer bilder.

 


 



PS. alla bilder är Copyrights skyddade ©


Söndag 05-04-09

Har precis sätt klart på van veeteren. Dom filmerna är faktist riktigt bra, har sätt dom tidigare.
Asså vid dena tiden så brukar jag sova, men det är ju så gött att vi har en veckas lov nu  Så jag kommer sitta här en liten stund till men det blir ändå snart sängen. Vi får se vad som hände i veckan då. Just det på torsdag ska jag till Ullared.


van veeteren

Puss och kram Daniel ©


Torsdag 02-04-09

Fy fan vad jag är dåligt på att skriva. Det var ju 2 veckor sen jag skrev senast får skärpa mig. I fredag så var vi hos Johan som fylde hela 17 år. Bara ett år kvar till han är 18. Nu på lördag så ska vi hem till henne för då blir hon 17 år. I dena så kom friens och prata om mobbing i skolan. Efter det så skulle vi välja ut två st kompis-stöttare i klassen. På onsdagen så var det första April inte så himla långt kvar till sommarlovet. Då lyssnar vi på en som hade föreläsning i klassen om våld. Det var rätt intressant.
Och nu är det torsdag och vi va ledig idag skit gött. Det är ju snart lov också. Hoppas det händer något roligt då.
Nu ska jag inte sitta här och skriva mer, måste plugga till idrotts provet imorgon. Eftersom jag har träning i kväll!

Puss och kram Daniel ©

RSS 2.0