Fredag 30-01-09

Fredag!! Äntligen helg. jobbade 6,45-14 idag hände inget speciellt bara att jag är ledig i helgen. När min bror kommer hem från skolan så hade han skadat sig på hakan. Mamma tyckte det behövdess sys, så dom åkte till vårdcentralen och mamma hade rätt han fick sy några stygn på hakan. Efter det så åkte jag mamma och sofia och badat. skit gött. hhar nyss kommit hem därifrån. Resten av kvällen blir att titta på tv och sitta framför datan.

Puss och kram Daniel ©

Torsdag 29-01-09

Torsdag idag snart helge igen och apu snart slut lite t råkigt. roligt att träffa klassen igen. Men Idag så försov jag mig, För jag började kl 7 idag och tio övet 7 så ringer Irene min handledare hem. så jag var typ där borta halv 8. Fattar inte varför inte min mobil ringde idag. Det är den jag har ställt för min väckalocka har också cpat lite ibland. Mysterium. Just det idag så vara jag med Eric en stund efter lunch, han visade runt mig hos sig och så visade jag runt han hos mig. Så att vi skulle få en liten inblick hur det är på dom andra ställerna.
Vi får se om det händer något mer idag.

Puss och kram Daniel ©

Onsdag 28-01-09

Hej på er!!
Idag är det Onsdag. började min apu kl 13,30 idag. så kl 8 idag så väckte mamma mig för jag skulle till vårdcentralen. Titta min axel, för ar ont i den när jag springer. Men det va inget fel på den, Läkaren ville att jag skulle gå till en sjukgymnast. Ska gå till en sån. Sen gick jag hem och sov lite innan jag åkte och jobbade. sen så har jag jobbat hela dagen. just det imorgon så kommer min lärare på besök. Vem vet hon kanske skäller ut mig. heheh.

Puss och kram Daniel ©

Söndag 25-01-09

Kl är 22.10 ska nog sova om en liten stund. Jag har ju jobbat hela helgen.
Fredag jobbade jag 6,45-15 men skulle ha jobbat 13-21. JAg bytte för att jag skulle se på fotboll, på Mathilda bland annat.
Lördag så jobbade jag ifrån 8-14 och sen ifrån 16-20. sen händer det inget mer under den dagen.
Idag jobbade jag 7-10 13-21 det va faktist lite jobbig med 3 h rasat men det va härligt. Kom hem runt 21 idag fick sluta lite tidigare. så jag suttit vid datorn i lite mer än 1 h. hade tänkt att jag ska sanrt gå och lägga mig. är skit trött i bland annat i benen.

Go natt

puss och kram ©


Onsdag 21-01-09

Idag är det Onsdag och jag är ledig. så jag gick ner till stan och skulle byta batteri i min klocka. hade kameran med mig ner så jag gick till fallen och tog lite bilder.



Men när jag gick hem så träffade jag Andreas som var ute med sin hund. Om jag inte mins fel så heter Herman:D





Puss och kram ©


Tisdag 20-01-09

Idag är det Tisdag. Har väl inget direkt att skriva. Men idag började jag kl 6,45-14. fy fan va gött jag är ledig imorgon och på torsdag. på Fredag skulle ja har jobbat 13-21 men jag bytte till 6,45-15 iställer gör jag tänkte titta på fotboll. På förmiddagen så ska jag gå med (ssk) asså sjuksköterskan. Till helgen så ska jag jobba, på lördag jobbar ifrån 8-20 och på söndag 07-21.

puss och kram ©

Tränat

Sådära då har man entligen börjat träna igen efter 2-3 månader uppehåll på grund av min körtelfeber. Det va skit skönt att börja men det var också skit jobbigt. fyfan vad jag va trött efter träningen. Det är bara att bitta ihop och köra på. Näsa träning är ju egentligen imorgon men då jobbar ju jag så min blir på Onsdag.

puss och kram ©


Mysan

Här kommer lite söta bilder på Mysan!!!



Söndag 18-01-09

jadu idag är det Söndag. Helgen är ju typ redan slut jaja. Men imorgon får  jo sova för jag börjar inte fören kl 13 på min apu. Idag har det inte hänt så mycket. Bara försökt att ta lite fina bilder på katt. Men Mysan ville så klart inte ställa upp på det hehe. Sen ikväll ska nog jag kanske börja träna igen efter 2-3 månader uppehåll. Kommer säker bli skit skojj. hoppas att det bara kommer gå bra.

ha det bra 

puss och kram. 

 


Onsdag 14-01-09

Ida är det onsdag. Fick lite sovmorgon idag, på grund av att jag skulle upp till näl idag och göra ett arbetsprov. Dom sa att det inte var något fel på mitt hjärta. Läkaren sa tom att jag klarade brandmanstestet och det är få 16 åringar som gör det. Stolt för det.
När jag kom blev det duschen sen skulle jag ju åka och jobba. Var där kl 10,30 - 14,45. Nu sitter jag vid datorn och är skit trött, somnar nästan här hehe.

puss och kram


Måndag 12-01-09

Idag är det måndag. Ny vecka som vanligt. I lördag så var vi hemma hos Johan och gjorde lite grejor bland annat sjöng vi singstar och spelar buzz. Och jag kom sist på det.

Idag så har jag vart på apun började kl 6,45-15 som jag gör redan av den veckan. skönt med en ledig helg då. Ska även på möte sen med fotbollen. får vi se vad dom säger där då!!

Imorgon ska jag på kalas hos min kusin. berättar med då!! det är samma om onsdagen fast då ska jag till näl

Puss och kram

Fredag 09-01-09

Idag är det Fredag!! Har gjort klart min Apu för denna vecka. Var faktist skoj att vara där. Så jag kom alltså nyss hem. Vi får se vad som händer idag. Helgen har jag inte heler planerat något.

puss och kram


Torsdag 08-01-09

Idag började dom flesta skolan, Men inte jag haha. Fast jag började på min APU plats i stället. Ska vara på Kastanjebacken i 6 veckor. Det kommer nog bli skojj. Idag började jag ju 6,45 lite tidigare än vad skolan börjar. Så är också min handledare sjuk. Men jag fick gå med en annan idag och imorgon. Vi får väl hoppas att hon kommer nästa vecka. Det är en Demens avdelning jag är. Dom är allså lite senila. Men vissa är Trevliga och goa ändå.

Igår så fick jag min kamera. Äntligen!!!! Så nu ska jag bara försöka lära mig den också.
Ska väl gå och duscha nu.

Här är en bild jag har tagit och redigerat.
Puss och kram
Våra nya fiskar.


Söndag 4-01-09

Idag så var man och tittade på Mathilda när hon spelade fotboll. Dom vann inga matcher. Tråkigt för dom men inget att göra något åt. När jag kom hem sen så beställde jag systemkameran Sony A200. Då ska man bara vänta på den nu hehe. Nu ska jag faktis duscha. för kl 17 ska vi hem till Nathalie och hitta på något skojj:D

Puss och kram



Nyår!!

HAHA kan man säga. jag gick till Eric runt kl 22. Han var med Joel. Vi gick ju ut och sköt lite racketer. Väldigt fint!! Men det hände en lite sak haha!!! Eric hade ne tårta med ca 10 skott, den välte och sköt helt vilt. haha det va faktist lite roligt, men tur bara att inget blev skadat.
Efter börjad vi traska ner till stan och titta på Fyrverkerierna i stan VÄLDIGT FINT!!! Sen typ gick man hem. och man kom i säng runt kl 2.

Nu är det torsdag det är 2009. Hoppas det året kommer blir.

Puss och kram.


Tack!!!!

Då har man fått en ny design till min press. Det är ju så klart jag som har gjort den!!! haha skojja bara det är Nathalie som har gjort den!! Så jag tackar hon så mycket för det

TACK!!!

pyss och kram

RSS 2.0