Torsdag 18-05-09

Snart slut snart på veckan. inte mycket kvar till sommar lovet nu. Idag fick vi tillbaka nationela i matte fick ju VG på det så jag är ju nöjd med det.
Imorgon så ska jag ha data prov, kan väl inte vara såp svårt?

Puss och kram Daniel ©

Måndag 25-05-09

Idag är det måndag och lång helgen är över. Skit gött att ha långhelg. I fredag så var jag ute i bonneland hos Mathilda som fyllde 17 år. Grattis. (Bilder finns på mikn bdb) Lördagen händer det inte mycket bara lite plugg. sen var det ju redan söndag tiden går fort. Då pluggade jag kl 15 så skulle jag döma TFK - Lilla Edet. TFK vinner ju så klart med 4-2. Kl 17 så spelade a-laget och vi vann för en gångs skulle, det blev till slut 3-1 skit gött. Sen bara det bara hem och plugga.

Nu är det måndag och snart träning. Hade mitt Medicins grundkurs prov idag. Det gick väl sådär. slutade ju efter provet så var klart typ 11 skit gött.

Ha det bra
Puss och kram Daniel ©


Fredag 15-05-09

Idag är det fredag. Våran idrott var ju instäld så några frågade om vi kunde ställa in datokunskapen också gick skit bra med det också. Så vi är lediga idag eller jag har specialidrott kl halv 3 sen.
Annars vet jag inte vad som händer idag.
Imorgon så ska jag ju döma klassbollen får se hur det går. Var ju ett årsen jag dömde hehe.

Puss och kram Daniel ©


NP Onsdag 13-05-09

Idag hade jag NP i matte A. Föst delen på den kändes som att det gick skit får hoppas att det gick bättre. Men andra delen kändes det som att jag har alla rätt på hoppas det.
Sen så have vi vanliga lektion som vanligt.
Hade också utvecklingsamtal idag, Det gick också väldigt bra.

På kvällen så hade jag match mot Mariestad. Vi förlorade med 4-2 fast vi var minst lika bra som dom. Men så kan det vara ibland.

Puss och kram Daniel ©

Vi vann

Igår så var det ju fredag. Hade bara idrott som lektion, men skulle haft data efter lunch men då var det utmaningen mellan nisse ich måg. Kan ni gissa vilken skola som vann?

Det var ju så klart nisse som vann, bästa skolan i stan. Sen så åkte jag till överby och hämtade mina glasögon som hade kommit.
I sommar så ska jag jobba en del, har alltså fått två sommarjobb. Det ena är på kommunen och det andra är på syrengården.

hade det bra
puss och kram Daniel ©


RSS 2.0