Fredag 27-02-09

Idag va vi typ lediga ifrån skolan. Men jag har min special idrott kl halv 3 sen.
Så jag va ute och tog lite kort idag.



bilder från 25-02-09


Torsdag 25-02-09

Idag så fyller min lilla syster Sofia 7 år, hon börjar nu bli stor hehe. så idag så har jag ätit go tårta. (bilder på tårtan kommmer) Jadu det hände väl inte så mkt på kalaset. som det brukar vara, man sitter och pratat bara hehe. Sofia fick ju massa fin presenter.
jusdet idag så fyller även Ricard 18 år grattis.


Puss och kram Daniel ©

Tisdag 24-02-09

Idag så va vi och badade med klassen eller rättare sagt hade livräddnig på badhuset. För min del så gick det skit bra. Vi fick lära hos hur man gjort lungräddnig och lägga i sido läge. nästa grupp va att man skulle lära sig hätma någon med livboj. Nästa va att man skulle hämta en docka på va 2 meter djup, sist men inte minst så skulle man simma så mycket klassen kunde på 15 min. Våran klass fick medel 8.5. Sen så hade man ju lite fritid och göra vad man ville. Efter luchn så vara det bara tillbaka till skolan igen.

Puss och kram Daniel ©

Bowlat Torsdagen 19-02-09

Igår så va jag jag och bowlade. jag bowlade med Niclas Sanna och Nathalie. Det gick skit dåligt för mig. jag kom 3 tror jag. Efter bowlingen så gick jag, Niclas sanna och nathalie till max och handlade och sedan hem till sanna och åt maten. Så resten av dagen så va vi hemma och sanna och roade oss lite.

Puss och kram Daniel ©


Fredag 13-02-09

Idag så gjorde jag sista dagen på min APU plats. Rätt skönt att ha slutat ,men ändå inte. Eftersom jag vill träffa klassen igen, men inte tillbaka till plugget fy fan. Dagen va rätt sköt för jag började kl 12,30 skulle ha gått till kl 20 men jag är så snäll så jag fick sluta kl 17 istället. Antagligen så får jag sommar jobb där också. Kommer nog bli rätt kul!! jag bjöd också en kaka (se bild) dom tycket den va jätte go. Tog slut väldigt fort hehe. Och så började ju mitt lov nu också. Vi får se vad som händer på det lovet. Ha det bara lov

puss och kram Daniel ©


kaka


onsdag 11-02-09

Hej på er. Ledig idag från apu. Har bara fredagen kvar jobbar då 12,30-20. Sen så ska det vara gött med en veckas sportlov. Men jag fick inte så lång sovmorgon idag bara till 8,30 för kl 9,30 så skulle jag vara på rygg och led, för min axel. Har haft ont i den när jag har sprunigt. FyYFAN !!! Vad ont det gjorde hos lars ove. Efter det så gick jag klippte mig. blir väl att jag slappar fram till träninge sen. 

Puss ich kram Daniel © 

Lördag 07-02-09

Idag är det Lördag och jag har jobbar från 7-14, ska även jobba imorgon samma tid. Idag är det ju melodifestivalen, det får man titta på och ser vad det är för låtar. Jag antar att det inte blir mycket mer gjort idag.

Igår så bakade jag bullar. DOm var skit goa mums hehe:D


Onsdag 04-02-09

Idag är det onsdag och jag är ledig ifrån jobbet skit gött. Så jag sov till kl 11 idag. Sen så började jag tittade på filem Body of lies men orkade inte se klart hela, för jag kände att jag ville baka något. Så jag har baka en rulltårta med äpplemos i och så har jag även baka kolakakor mums.



RSS 2.0